• Ingatlan kezelés

    Ingatlan kezelés

  • 20 év tapasztalat

    20 év tapasztalat

  • Ingatlan értékbecslés

    Ingatlan értékbecslés

Tét központjában lévő ház -2 üzlethelyiség, 1 lakás, akár bérlővel együtt!

2022.09.16.

Tét központjában lévő ház -2 üzlethelyiség, 1 lakás, akár bérlővel együtt!

A város szolgáltató területe a 83-as főút mentén található, ebben a környezetben helyezkedik el ez a 2017-ben épült, földszint+ tetőtér kialakítású két funkciós épület (alul irodák, felül lakás) 300 m2 térkövezett parkolóval. ELADÓ!
59.900.000,-Ft

Tét város járási székhely, 83-as számú főúton megközelíthető, azonban hamarosan átadásra kerül a Győr- Pápa M83-as 2x2 sávos autóút, amely Tétnél két lehajtóval épül, így Győr és Pápa távolság 10 perces, biztonságos autóútra rövidül. Az utóbbi években a településen több társasház, tanuszoda, kormányablak, kerékpárút épült, a közintézmények megújultak, iskola, óvoda, bölcsőde, térségi járóbeteg - ellátó központ, többféle üzlet szolgáltatása vehető igénybe.

Az épület leírása: 2017-ben épült, tégla szerkezet, 15 cm homlokzati hőszigetelés, műanyag- hőszigetelt nyílászárók, terrán cserép fedés. A teraszok fedése és a homlokzat korcolt lemezburkolatot kapott, amely nemcsak egyedivé teszi az épület megjelenését, hanem időt álló is. A fűtés elektromos, mennyezeti, központilag szabályozható fűtésrendszer, a teljes épület áramdíja fűtéssel együtt, üzleti tarifával 36 ezer Ft/hónap, amely lakossági tarifára áttérve a jelenlegi megemelt áramdíj alapján akár kevesebb is lehet!

A földszinten 2 iroda található, 15 m2 és 30 m2, mindegyik nagy, utcai üvegportállal, mindegyikben saját, beépített teakonyha és önálló, szabvány vizesblokk van kialakítva. A nagyobb iroda előtt 34 m2 fedett terasz található, amely miatt hangulatos vendéglátóhely kialakítása is lehetővé válik itt. (jelenleg iroda, de már fagyizóként is volt hasznosítva!)

 

A tetőtérben egy bruttó 50 m2, zárt lépcsőházból megközelíthető lakás van, amelyben nappali-konyha- étkező, 2 hálószoba, zuhanyzó+wc található. A tetőablakok mindegyike sötétítő rolóval és rolós szúnyoghálóval van felszerelve. A konyha gépesített, a fürdőben 2 személyes, épített zuhanyzó található. A lakás klimatizált.

 

A teljes épületben szolgáltatóhoz bekötött riasztórendszer van kiépítve, mindhárom egység (irodák és lakás) víz és villany fogyasztása külön mérhető. Az irodák az utcáról is megközelíthetők, valamint egy hátsó közös lépcsőházból külön nyílik mindhárom egység.

Az udvarban 300 m2 térkövezett parkoló terület van kialakítva, valamint egy fedett gépkocsibeálló is található. A terület mérete miatt még beépíthető. Az utcai kerítés valamint az épület K-i, Győr felőli homlokzata további reklám elhelyezési lehetőséget nyújt.

 

Rendkívüli lehetőség, lakás és bevételi forrás egyben!

Elérhető bérleti bevétel 250.000,-Ft/hó

Akár saját vállalkozást nyitna, akár bérbeadással hasznosítja egy részét és itt is lakhat!

Újszerű, korszerűen szigetelt, takarékos fűtésrendszer, külön mérhető egységek, nagy reklámfelület, 300 m2 térköves parkoló frekventált helyen!

 

vissza

Kapcsolat

Üzemeltető:
Kovács- Bádog- Ház Kft.

Iroda:
 
9100 Tét, Győri út 93.

Telefon:
+36/30-972-72-90

E-mail:
reka.toreki@gmail.com

Nyitvatartás:
Ügyfélfogadás időpontegyeztetés szerint!